Consiliere

Ce oferim leaderilor/managerilor?
Rolul TeamCo&RDSolution este de a interveni în cele mai dificile cazuri de auto-gestionare a stării emoționale a liderilor/ managerilor care le permite acestora să fie productivi personal și profesional. Coachingul vizează dezvoltarea personală, optimizare, în sensul sporirii eficienței personale și a atingerii obiectivelor de performanță. Utilizăm o abordare tip ”management de caz” care presupune alocarea unui antrenor ”coach” pe tot parcursul procesului de învățare. Procesul de învățare este personalizat, în funcție de problemele fiecăruia și ritmul de asimilare și pornește de la înțelegerea caracteristicilor personale, evaluare continuă a nevoilor individuale. Procesul presupune stabilirea scopului coachingului împreună cu clientul, scop care va fi în permanență negociat si crearea planului de acțiune. Prin coaching reușim să conștientizăm persoanelor faptul că orice lucru este în continuă schimbare, în constantă devenire. O schimbare minoră în comportament, dar palpabilă, care facilitează învățarea - călătoria spre sine și conduce la creșterea performanței personale. Beneficiile astfel obținute sunt mult ușor și mai rapid însușite și au în plus avantaje complementare rezultatelor obținute prin utilizarea altor tehnici precum meditația, mindfulness, etc. Spre deosebire de concurență, acordăm o atenție deosebită suportului și monitorizării pe tot parcursul intervenției și nu doar în momentele de întâlnire față în față cu persoanele angajate în astfel de procese.
Ca suport, utilizăm o rețea de parteneriat, un dialog perpetuu al cercetarii evidence –based (căutarea de soluții) împreună cu piața și tehnologia (aplicații software web și mobile pentru sporirea eficienței personale, mediere relațională, prevenția îmbolnăvirii, kit-uri de biofeedback care ajută liderii să-și concentreze resursele atenționale înspre corp, să obțină autoreglare emoțională în timp real, cu beneficii majore în aria îmbunătățirii luării deciziilor, sănătății și bunăstării, etc.)-> vezi detalii la www.health-radar.ro

Care sunt beneficiile?
La nivel personal beneficiile sunt: intervenție în “real time” pentru soluționarea celor mai dificile probleme; îmbunătățire a gestiunii resurselor atenționale; îmbunătățirea deciziilor în realizarea scopurilor personale și profesionale; învățarea gestionării stării emoționale care permite liderilor, antreprenorilor să-și conducă afacerea cu succes; accesul la strategii de prevenție a îmbolnăvirii, respectiv de menținere a sănătății.