Cecetare organizationala si de piata - Catalizarea colectivelor de muncă

Organizarea sistemului de resurse umane pentru retenția angajaților buni și creșterea companiei

Situația
O companie de succes din domeniul alimentatiei publice alimentare-rețea de restaurante, companie aflată în continuă expansiune, condusă de o echipă de manageri tineri, dinamici, este interesată de accelerarea schimbării/dezvoltare în condițiile în care se confuntă cu o fluctuație de personal neobișnuit de mare.

Abordarea
Specialiștii Team Co&R au analizat contextul prin auditul documentelor, interviuri cu managerii, instrumente psihometrice validate pentru evaluarea mediului intern privind aspecte precum: percepția angajatului asupra activității de muncă, analizei muncii și a motivației angajaților. Apoi, în urma analizării și intepretării datelor, am asistat clientul în procesul de elaborare al planului de acțiune/schimbare și agrearea proiectelor prioritare de resurse umane.

Rezultate
Managementului companiei i-au fost prezentate integrativ rezultatele diagnozei organizaționale efectuate pentru a crește retenția angajaților precum și rapoarte specifice privind percepția angajaților asupra locului de muncă, fluctuația personalului în locațiile restaurantelor, practicile de resurse umane regăsite în organizație, motivația anagajaților, personalitatea managerilor. În baza acestor rapoarte a fost realizat planul de acțiune pentru implementarea noului sistem de resurse umane implementat de companie.

Ultimele proiecte: