Business coaching - De la stres la creșterea performanței angajaților

Kit emWave/coaching pentru creșterea performanței angajaților - luarea unor decizii mai bune

Situația
O compania de asigurări ne-a solicitat training pentru a îmbunătăți perfomanța managementului. Stresul a devenit un fapt cotidian, un clieșeu în rândul managerilor, liderilor companiei. Desi cunosc foarte bine ceea ce este tehnic de făcut, ei nu reușesc să gestioneze starea ce le permite să transmită angajaților ceea ce este de făcut.

Abordarea
În trainingul de o zi am furnizat cunoștințe, tehnici și instrumente care să ghideze managerii către atingerea rezultatelor dorite- optimizarea stilului de viață, precum și celor care doresc să eficientizeze anumite aspecte ale vieții profesionale sau relațiile cu ceilalți Un astfel de instrument nou pentru România, mult utilizat în USA, Kit-ul emwave înregistrează semnale corporale -variabilitatea ritmului cardiac (HRV) și le traduc în timp real în semnale vizuale, în formă grafică pe un ecran PC. Astfel, treptat, utilizatorul învață să decodeze mesajele trupului, precum reacția pe care o are corpul la stres și să-și moduleze propriile reacții fiziologice

Rezultate
Kit-ul emWave reprezintă însă mai mult decât aparatele biofeedback, este un instrument educațional care ajută managerii, liderii să practice și să-ți dezvolțe abilitățile de auto reglare emoționala ajutându-i să evițe stresul în mediile cu nivel ridicat de incertitudine și instabilitate ridicată, să gândească clar astfel încât să poți lua decizii mai bune. Astfel impacul asupra productivității și sănătății devine evident.

Ultimele proiecte: