Business coaching - Tunarea afacerii și dominarea sectorului

Furnizare de procese și metode suport pentru aplicarea strategiilor de dezvoltare a unei afaceri în cadrul unor sesiuni interactive cu membrii unui grup de lucru format din manageri și lideri

Situația
Companii de top din Transilvania, preocupate să facă saltul de la suficient de bun spre excelentă, să-și intensifice creșterea afacerii și să-și domine sectorul, ne-au adresat solicitarea de a formula un Program de dezvoltare în care se exersează abilitățile liderilor și managerilor (top și middle) în scopul concentrării pe strategie în creșterea afacerii mai degrabă decît în a reacționa la sarcini cotidiene. Aceasta în condițiile în care companiile, pentru a-și instrui managerii nu doresc să opteze pentru programe masterale cu program și curricula de studiu rigide ori pentru traininguri cu conținut proiectat gata standardizat.

Abordarea
Facilităm dezvoltarea abilităților managerilor prin sesiuni interactive, organizate lunar, în care furnizăm procese și metode suport inovative pentru aplicarea strategiilor de dezvoltare a unei afaceri din toate punctele de vedere. Tematica sesiunilor răspunde în întregime cerințelor, problemelor cu care se confruntă managerii la locul de muncă. Reuniunile sunt finalizate cu coaching individual, la cerere.

Rezultate
Reuniunile lunare sunt în curs de derulare. Noi membrii sunt invitați lunar să participe ca invitați și să devină membrii activi ai unui club de elită. Serviciile furnizate se implementează conform strategiilor The Alpha Group-privind utilizarea unor metode de învățare și instrumente inovatoare pentru business, gândire strategică-suport pentru depășirea blocajelor în creșterea intensivă a afacerilor. Companiile au încredere că astfel firma este mai bine gestionată și deciziile luate la nivel de firmă au fost mai bine fundamentate.

Proiect #1

Consultanta de afaceri

Proiect #8

Consultanta de afaceri

Proiect #10

Cercetare organizationala

Proiect #3

Business coaching

Proiect #7

Business coaching

Proiect #9

Consultanta de afaceri

Proiect #5

Consiliere pe probleme specifice

Proiect #12

Cercetare organizationala

Proiect #13

Cercetare organizationala